Bikini fitness

Bij een bodybuilding wedstrijd is het erg belangrijk dat je een op maat gemaakte bikini aan hebt waar je shape goed in naar voren komt. Je kunt echt het verschil maken doordat je pluspunten door een goede bikini geaccentueerd kunnen worden. 

Ga je een wedstrijd doen en wil je door ons je bikini laten maken? Dan plan je een afspraak in en kom je naar ons atelier in Valkenswaard. 

Je kunt dan zelf de stoffen kiezen en natuurlijk adviseren wij je hierbij! Zo kijken we naar je haarkleur en ogen en de tint van je huid om te zien welke kleur het mooiste bij je overkomt. 
Daarna gaan we bekijken welke stenen het mooiste passen bij de stof en wordt het patroon uitgekozen. Je kunt namelijk alle kanten op bij het maken van jouw droom bikini! 
Want wat is er leuker om voor dat harde trainen en op je voeding letten, je bikini uit te zoeken die echt helemaal van jou is?? Perfect passend op jouw fysiek en de kleur / patroon van stenen naar jouw smaak uitgekozen. 

Vervolgens pas je onze verschillende pasmodellen want dit wisselt per bond en klasse waarin je deelneemt. Ga je wedstrijd doen voor de NPC dan is een triangel cup met connectors het meest geschikt, ga je bij de IFBB een wedstrijd doen dan kan het Russische model heel goed. 
Uiteraard ben je zelf vrij om hierin een keuze te maken maar wij kijken goed met je mee waarin jouw lichaam het beste wordt geaccentueerd. 

Je kunt namelijk echt het verschil maken met het perfecte model bikini voor jouw lichaam!