Vanity Vink

Woont in: Nederland
Geboortejaar: 1992
Klasse: Bikini Fitness

Volg Vanity op Social Media:


Mijn naam is Vanity Vink en ik ben 29 jaar jong.Op mijn 23 jarige leeftijd, zo ongeveer 6 jaar geleden ben ik voor het eerst de wedstijd wereld in gestapt.

In 2017 draaide ik mijn eerste wedstrijd bij de IFBB waarin ik in een korte tijd van hard trainen, goed dieeten en doorzetten in 2018 mijn A status heb weten te behalen. 

Vanaf dat punt ben ik 3 jaar in off season gegaan om een geheel nieuw fysiek neer te zetten met de overstap naar de NPC. Een bond waarin mijn fysiek beter tot zijn recht komt. 

Afgelopen jaar, 2021 heb ik dan ook mijn eerste NPC wedstrijd gedraaid waarin ik 2x 1ste werd, overall en best posing behaalde. Enkele weken later heb ik mijn eerste Pro Qualifier gedraaid, de William Bonac Classic, waar ik 2e werd geplaatst. Na de William Bonac heb ik mijn wedstrijdvoorbereiding 5 dagen langer doorgezet voor een Pro Qualifier in Frankrijk. Ik ben aan de slag gegaan met mijn feedback van de William Bonac om mijn fysiek te verbeteren voor de Pro Qualifier in Frankrijk waar ik uiteindelijk 1ste plaatste. Mijn uiteindelijke doel is om een Pro Card te behalen en zo verder te groeien in deze fantastische mooie sport. 

Dankzij de bikini’s van Bedazzled! by Manouq kwam mijn persoonlijkheid en shape bij iedere wedstrijd geheel tot zijn recht. Een bikini met een perfecte pasvorm die boven alle verwachtingen voldoet en mijn gehele look compleet maakt. Doordat de bikini’s handmade gemaakt worden, maakt dit de bikini enorm uniek en nog persoonlijker. Een bikini zoals geen ander! Deze dames bieden echt top service en willen jouw dag onvergetelijk maken. Ze willen je daarnaast mooie herinneringen meegeven want iedere keer als jij je unieke bikini ziet, denk je terug aan dat onvergetelijke moment. 

Dikke kus! Vanity